.

free html visitor counters




Saturday, August 29, 2009

. g u a r d .

grrrr,marah la konon kn,haha .ini cte sal siang td aku from kl gn kazen aku si biah nk blik kg singgah kt sepital temerloh jp "konon nyelaa skjp",yue pn ade gk tp smpi lmbt ckit gn si adi,bkl adik ipar biah. asal adik kawen lu neh,haha..lawak2.kami g tgk adik die xcident patah kaki.

ini kki kazen aku yg kne msk besii , huiyyo siap kesan drh kt bwh tuuhh .:)
beraye kt sepital la gamaknye ,

skli ptg tuh mak long merangkap mak kazen aku td dtg bwk ank die yg 12 thn tuh xleh msk la plk . heran2,pdhl bdk2 brlmbk kt ats.blh je msk .ape nth .diskriminasi
nasi betoll ,so die dok la gn adik aku kt bwh tuh,xlme si biah td trun nk bwk nek adik die,bebel pye bebel xleh gk ,xlme aku lak trun gn si yue nih , bebel n bebel lg still xleh jgk msk ,ok fine .ktorg xmsk.pstu dorg 2 g dok dkt2 kaunter prtyaan,adeke guard tuh kate "haaa, nk mencuri la tuhhh".bodo gle guard neh.pdhl dorg dok situ nk tgk nme guard @ cri borang aduan,bajet ktorg ni miskin sgt ke smpi nk mncuri,dh la nk mncuri kt kaunter prtyaan,ape brg beb .klo bank ke k gk,cm sial dorg nih..guard2 ni plk muke cm bru abis SPM jep ,adela dlm 3 4 org.nk kate bodo.bodo la kot.haha.pstu ktorg blah,dorg jerit "xnk msk ke" siott . kng msk kng xbg,korg tguu laa . kate yue .:) .itu lah yg dinamakan bangang lg bodoh.kn kn kn. smpi ke mlm ktrg stay situ . dok je situ.sje nk "menge dog" sbnrye . xpsl2 krg pahale pose td. n 1st time bkk pose kt sepital td,ngeh3.nsb bek aboh aku x jd wt bubur lmbuk rini,if x,meleleh air liur beb,haha..lme gle aku ase dok sepital td . 9 mlm bru blik kot,,

ini gmbr lps berbuka sblh nih yue,lokasi .berhadapan dgn guard .hek3 .

p/s= arap maaf entri kli ni agk kasar bahasanye .hek3..:)

@@@

2 comments:

PuRpL3 said...

mmg "menatang" minyak yg penuh la gad2 kat spital temerloh tu..gilo!!!

.::♥_[E!dD's]_♥::. said...

hahaha,
cpt buat aduan,
wawawa..:))